Bouw

In de bouw maakt men veelvuldig gebruik van rvs- of aluminiumelementen. Mubo Metaal fabriceert en bewerkt voor de bouwsector rvs en aluminium tot een hoogstaand en duurzaam eindproduct, klaar voor toepassing.

Met ons geavanceerde machinepark produceren we uiteenlopende zaken als trappen en kozijndelen, maar ook lekdorpels en plafondbeplating. In de bouwwereld staat aluminium te boek als een onmisbare partner. Aluminium is brandveilig, roestbestendig en duurzaam. Het grote voordeel van aluminium is dat het in alle mogelijke vormen en structuren kan worden bewerkt. In onderling overleg bepalen we uw wensen om tot een maatwerkproduct te komen. Wij stellen onze kennis en expertise tot uw dienst.

Aluminium gevelbeplating
Voor de bouwsector zijn we toeleverancier van aluminium en rvs gevelbeplating. Verder maken wij voor u divers plaat- en zetwerk, zoals waterslagen, afwerkprofielen en dekkappen. Deze worden in de door u gewenste kleur gecoat. Dit ter bescherming van het materiaal en verlenging van de levensduur. Ook hebben we een groot assortiment voorgelakte aluminium platen op voorraad om aan uw snelle leveringsvraag te kunnen voldoen.

De bouwproducten van Mubo Metaal:
- Duurzaam
- Flexibel
- Maatwerk