Dag v/d techniek 2015

De Dag van de Techniek wordt ieder jaar georganiseerd door scholengemeenschap Stad & Esch. Op deze dag kunnen groep 7 leerlingen uit de regio kennismaken met bedrijven in de techniek.

Ook dit jaar heeft Mubo Metaal weer meegedaan aan deze dag van de techniek. Vele honderden leerlingen met ouders, broertjes, zusjes en andere belangstellenden hebben de productie van Mubo Metaal bekeken.

Met verwondering keken de leerlingen naar de snelheid waarmee de laser snijdt. De laser sneed deze dag ook kleine motoren en vlinders die de leerlingen met de hand konden buigen. Bij de kantbanken werd aandachtig gekeken hoe diverse vlakke uitslagen tot bakken gezet werden. Met een laskap op meekijken bij de lasser vonden de leerlingen ook helemaal geweldig.

Door het laten zien van de verschillende materialen die we verwerken en het tentoonstellen van enkele mooie producten die wij gemaakt hebben kon men een goede indruk krijgen van de activiteiten van Mubo Metaal.

Wij willen graag alle bezoekers van deze dag bedanken voor de interesse in onze activiteiten, wij hebben deze dag erg positief ervaren.