VacatureS:

Technisch Commercieel medewerker

JIJ
Samen met dertig collega’s maak je uitdagende projecten tot een succes. En jij? Jij wordt het gezicht van ons bedrijf. Je geeft advies over de technische mogelijkheden en vult wensen van onze klanten in. Je hebt rekenvaardige capaciteiten en brengt offertes uit. Jouw communicatie is helder en aan technisch inzicht heb je geen gebrek. De productie krijgt probleemloos jouw gecalculeerde offerte als opdracht aangeboden. Jij bent de spil tussen klant en productie en levert je bijdrage aan langdurige relaties, zowel extern als intern. Je beschikt over een hbo- werk en denkniveau en hebt kennis van techniek.

SAMEN
Jij kunt geheel zelfstandig werken en krijgt vrijheid in je functie. Samen met jou onderzoeken we wat jouw professionele uitdagingen en wensen zijn. We verwachten een flexibele werkhouding in activiteiten en werktijden. Uiteraard ben je thuis in de metaalindustrie. Kennis van plaatwerkproductie en HACCP richtlijnen is een pré.

MUBO METAAL
Mubo Metaal is een vooruitstrevende en veelzijdige speler in de metaalindustrie. Met de innovatieve proces- en productie aansturing maken wij maatwerk rvs en aluminium toepassingen. Dit doen wij voor opdrachtgevers in de particuliere en professionele sector. Werkplezier en het op een duurzame wijze produceren van een uniek product zijn kernwaarden van onze identiteit. Lever jij daar een positieve bijdrage aan?

Geïnteresseerd?
Mail je motivatie en cv voor woensdag 26 juli 2017 naar Henk Mussche, henk@mubo-metaal.nl


PLAATWERKER

JIJ
Samen met dertig collega’s maak je uitdagende projecten tot een succes. Je hebt ruime ervaring met lasersnijden en zetten van materiaal. Je hebt een afgeronde MBO opleiding. Het team van plaatwerkers telt nu acht medewerkers, zij werken met onder andere twee lasersnijmachines, drie kantbanken, een schaar en een afbraammachine.


SAMEN
Samen met jou onderzoeken we wat jouw professionele uitdagingen en wensen zijn. We verwachten een flexibele werkhouding in activiteiten maar ook in werktijden.


MUBO METAAL
Mubo Metaal is een vooruitstrevende en veelzijdige speler in de metaalindustrie. Met de innovatieve proces- en productieaansturing maken wij maatwerk RVS en aluminium toepassingen. Dit doen wij voor opdrachtgevers in de particuliere en professionele sector. Werkplezier en het op een duurzame wijze produceren van een uniek product zijn kernwaarden van onze identiteit. Lever jij daar een positieve bijdrage aan?

Geïnteresseerd?
Mail je motivatie en cv naar Henk Mussche, henk@mubo-metaal.nl

 

 

 

TIG Lasser

JIJ
Samen met dertig collega’s maak je uitdagende projecten tot een succes. Jij wordt daarin onze ontbrekende schakel. Je bent een ervaren TIG lasser en versterkt het team met een positieve inbreng. Je weet uitstekend tekeningen te lezen en kunt werken met dun RVS plaatwerk en aluminium.


SAMEN
Samen met jou onderzoeken we wat jouw professionele uitdagingen en wensen zijn. We verwachten een zelfstandige en flexibele werkhouding in activiteiten maar ook in werktijden. Uiteraard ben je thuis in de metaalindustrie. Kennis van plaatwerkproductie is een pré.


MUBO METAAL
Mubo Metaal is een vooruitstrevende en veelzijdige speler in de metaalindustrie. Met de innovatieve proces- en productie aansturing maken wij maatwerk RVS en aluminium toepassingen. Dit doen wij voor opdrachtgevers in de particuliere en professionele sector. Werkplezier en het op een duurzame wijze produceren van een uniek product zijn kernwaarden van onze identiteit. Lever jij daar een positieve bijdrage aan?


Geïnteresseerd?
Mail je motivatie en cv voor vrijdag 23 juli 2017 naar Henk Mussche, henk@mubo-metaal.nl