RVS in de professionele keuken

Een van de specialisaties van Mubo Metaal zijn de rvs-oplossingen voor de professionele keuken. In onze moderne werkplaats vervaardigen wij voor onder andere horeca-ondernemingen, bedrijfskantines, scholen en zorginstellingen complete keukens, spoelkeukens, vaatwasstraten en afzuigkappen.

Omdat we net als u hechten aan duurzaamheid en hygiëne kiezen we voor al onze horecaproducten zonder enige uitzondering voor rvs (roestvrij staal). Een van de belangrijkste eigenschappen van een rvs-keuken is het zeer gemakkelijk te reinigen oppervlak. Zo bent u onder alle omstandigheden verzekerd van een hygiënische werkplek. Onze rvs-producten voldoen dus aan alle hoge eisen die u er als gebruiker aan stelt. En omdat geen enkele keuken of situatie hetzelfde is, bieden wij maatwerkmogelijkheden aan. Dankzij onze tekenkamer zijn wij in staat een passend ontwerp te maken die volledig op uw wensen, op het gebied van zowel vorm als functie, is afgestemd.

Recente ontwikkeling: mobiele kookunits
Onze mobiele rvs-kookunits lenen zich bij uitstek voor het geven van kookdemonstraties op bijvoorbeeld beurzen en andere locaties. Deze mobiele units zijn voorzien van een slim, in de verhoogde zijkanten van de unit verwerkt afzuigsysteem.

De rvs-oplossingen van Mubo Metaal:
- Hygiënisch
- Duurzaam
- Maatwerk