Over ons

Mubo Metaal is gespecialiseerd in rvs- en aluminium plaatwerk. Wat bijna twintig jaar geleden in Staphorst van start ging als eenmanszaak met een enkele machine is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met zo’n twintig medewerkers en een omvangrijk, up-to-date machinepark. Zo zijn we voor diverse opdrachtgevers in de horecasector, bouw, voedingsindustrie, uitvaartbranche en medische wereld toeleverancier van uiteenlopende rvs- en aluminiumtoepassingen.

In onze werkwijze staan we voor een gedegen kennis van onze rvs- en aluminiumproducten. Rvs laat zich eenvoudig bewerken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook is rvs een hygiënisch materiaal met een moderne uitstraling en lange levensduur. Aluminium is eveneens een duurzame optie, dat bovendien licht en flexibel toepasbaar is.

Dankzij ons moderne machinepark staan we voor een vakkundige bewerking van rvs en aluminium tot het door u gewenste eindproduct. Onze volledig geautomatiseerd gestuurde lasersnijder is hierin een belangrijk onderdeel. Aluminium- en rvs-platen met een grootte van maximaal 4 bij 2 meter worden computergestuurd machinaal naar wens bewerkt. Verder beschikken we over diverse rvs-snijders, kantbanken en machines ten behoeve van las- en polijstwerk. Kijk voor een volledig overzicht op de pagina Machinepark.

Om zo precies mogelijk aan de slag te kunnen, beschikt Mubo Metaal over een eigen tekenkamer. Onze tekenkamer is volledig uitgerust met moderne apparatuur en tekensoftware en kan op elk moment in het productieproces worden ingezet: van conceptueel ontwerp tot laatste detaillering. Door dit gestroomlijnde proces is de kans op menselijke fouten minimaal.