Afstemmen van functie en vorm

Een van de specialisaties van Mubo Metaal zijn de RVS-oplossingen voor de professionele keuken. Wij ontwerpen en vervaardigen voor onder andere horeca-ondernemingen, bedrijfskantines, scholen en zorginstellingen complete keukens, spoelkeukens, vaatwasstraten en afzuigkappen. Van oorsprong is Mubo Metaal erg gericht op de horeca en grootkeukenbouw en dit is nog steeds een belangrijke afzetmarkt.

Binnen de horeca en grootkeukenbouw is RVS de standaard geworden omdat dit goed schoon te maken is en bestand tegen het werk dat er op gebeuren moet. RVS is dus het materiaal voor een hygiënisch en duurzaam product. Omdat geen enkele keuken, situatie of werkwijze hetzelfde is, bieden wij maatwerkmogelijkheden aan. Door ons maatwerkteam zijn wij in staat een passend ontwerp te maken die volledig op uw wensen, op het gebied van zowel vorm als functie, zijn afgestemd.

De RVS keukens van Mubo Metaal, hygiënisch, duurzaam en mooi maatwerk.

Recirculatie-afzuigtechniek

Op het gebied van afzuiging produceren wij duurzame producten, namelijk afzuigkappen die zijn voorzien van recirculatie-techniek. Bij dit type afzuigkap wordt de afgezogen lucht niet naar buiten gebracht maar in plaats daarvan gereinigd en opnieuw de ruimte ingeblazen. Bij dit proces blijft veel warmte(energie) bespaard. Daarnaast zijn de installatiekosten lager omdat er geen afvoer naar buiten nodig is.

Met deze ontwikkeling zijn wij vooruitstrevend en spelen wij tevens in op de BENG-eisen die vanaf 1 januari 2021 ingaan. Bij dit duurzame en revolutionaire proces worden vele soorten verontreinigingen uit de lucht gezuiverd:

  • Geurdeeltjes
  • Vet- & olieresten
  • Micro-organismen (bacteriën, schimmels etc.)
  • Pollen
  • Fijnstof  (PM1, PM2.5 & PM1)

De veelzijdige luchtzuivering van de afzuigkap in combinatie met het strakke maatwerk van Mubo Metaal zorgt ervoor dat de afzuigkap een compleet eindproduct is.

Vacatures

Momenteel zijn er geen open vacatures, open sollicitaties zijn welkom.