Van snijtafel tot gevelplaat

Met de oplossingen van Mubo Metaal voor uiteenlopende opdrachtgevers verwerken we verschillende soorten roestvaststaal. De meest toegepaste RVS is de genormeerde 304. De 316 bevat minder koolstof en is ook na lassen uiterst roestvast, dit wordt veel gebruikt in omgevingen met een hogere zuurgraad zoals de voedingsmiddelenindustrie. Bij verspanen gebruikt Mubo Metaal de 303, door het hogere zwavelgehalte is dit gemakkelijker bewerkbaar. Ons maatwerkteam weet u uitstekend te adviseren over de meer dan 200 soorten RVS en de (on)mogelijkheden ervan om deze om te zetten in producten.

Met diverse bedrijven hebben we een strategisch partnerschap opgebouwd en ontwikkelen we continu nieuwe producten. De uitvaartbranche en de medische industrie zijn een bijzonder specialisme van Mubo Metaal waar precisie en hygiëne belangrijke voorwaarden zijn. Ook in het voortraject op de tekentafel wordt het team maatwerk nauw betrokken, met onze eigen afdeling van tekenaars realiseren we ideeën tot producten.

Vorm, functie en esthetiek vallen samen in de ontwikkeling van de professionele keukens. Wie voor gebruiksgemak en hygiëne kiest, kiest voor de producten van Mubo Metaal. Wij ontwerpen, tekenen en produceren voor schoolkantines, horecakeukens, zorginstellingen, bedrijfskantines en bijvoorbeeld wasstraten.

Producten
Voorbeelden van producten die we in opdracht mogen vervaardigen: RVS trappen, RVS platen, RVS heftafels, RVS buizen, RVS spoelkeukens, RVS prullenbakken, RVS snijtafels, RVS gevelplaten, RVS afzuigkappen, RVS stellingrekken, RVS sectietafels en bijvoorbeeld RVS balustrades.